Sprijina Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca

Sustine-ne cu 2% din impozitul datorat statului!

Puteti decide ca prin 2% din impozitul datorat statului sa ne ajutati sa sprijinim miscarea de voluntariat din Cluj-Napoca. Sprijinul pe care il acordati astfel va costa 2 minute din timpul dumneavoastra. Daca nu veti directiona acesti bani, ei nu va vor fi inapoiati, ci vor ramane la bugetul de stat.

Trebuie doar sa completati cererea pe care o puteti descarca aici!

Completati datele dumneavoastra personale in prima parte a documentului, semnati si trimiteti cererea la Administratia Financiara de care apartineti pana in 15 mai, sau asociatiei pe adresa Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, Virgil Fulicea, rr. 6, Cluj-Napoca, 400022, urmand ca noi sa o depunem in locul dumneavoastra. Daca realizati venituri din alte surse pe langa salariu, compleatati punctul III, subpunctul 2 al Declaratiei nr. 200 privind veniturile speciale, pe care oricum o depuneti la Administratiile Financiara.. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon sau pe adresa de e-mail pe care le gasiti la sectiunea contact.
 

Fii Voluntar!

 

Comanda Umbrela!

Prin achizitionarea umbrelei, sustineti activitatile Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca. Umbrela este personalizata cu sloganul "Nu te face ca ploua, fii voluntar!" si costa 50 lei. Comenzile se pot efectua la cluj@voluntariat.ro sau la 0729 837 773.