NoutatiActiuni de Voluntariat

11 mai. 2011

Voluntarii CVCN au construit adaposturi pentru canii fara stapan si au organizat un eveniment ecologic in Parcul Central

Echipa de voluntari a Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca (CVCN) a construit 3 tarcuri si 15 custi pentru cainii avuti in grija de “Asociatia Trei Frati Patati” din Turda, in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului (SNV). 
Continuare

27 apr. 2011

Ziua Veseliei

Ce?

Voluntarii vor organiza activitati dedicate copiilor: ateliere de face-painting, origami, jocuri educationale, jonglerii si muzica nonconventionala.
Continuare

27 apr. 2011

Igienizarea padurii Faget

Ce?

Doua echipe de voluntari vor primi manusi si saci menajeri pentru a curata concomitent doua zone de agrement din apropierea Clujului
Continuare

18 apr. 2011

Clujenii sunt generosi cu cainii fara stapan

Clujenii au donat 450 de kg de hrana pentru cainii fara stapan din adapostul Asociatiei "Trei frati patati" din Turda, in cadrul campaniei “Ham, Ham Ham nevoie de ajutorul tau!” organizata de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca (CVCN). Colecta a venit ca raspuns la apelul facut de administratorii adapostului care au semnalat dificultatile majore cu care se confrunta in ingrijirea cainilor.
Continuare

06 sep. 2010

Hai sa dam o carte, editia II

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca si Asociatia de Dezvoltare Comunitara Romanasi organizeaza o actiune de colecta de carte. Activitatea va avea loc vineri 24 septembrie intre orele 10.00-19.00 in Piata Muzeului. Scopul activitatii este dotarea a unei biblioteci scolare din mediul rural, cu carte, provenita din donatii ale cetatenilor Clujului. Actiunea face parte din proiectele “Bring Out the Child in You!” si “Our Children Our future” initiate de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca. Actiunea are lor cu sprijinul Netlogiq iar finantarea este asigurata de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.
Continuare

01 apr. 2010

MOTOR, ACTIUNE! IN CURAND PE MARILE ECRANE DIN CLUJ-NAPOCA!!!

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca va prezinta o productie cu traditie de 9 ani si cu un portofoliu impresionant de activitati de voluntariat:

SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARIATULUI 2010 la Cluj-Napoca editia a IX-a: 19 - 25 APRILIE 2010

IN ROLURILE PRINCIPALE: toti cei care cred ca prin fapte mici pot schimba ceva in jurul lor, care stiu cum sa ia initiativa, sa isi transforme ideile in realitate si sa isi asume responsabilitatea.
Continuare