Noutati31 mar. 2015

Prelungire termen limita aplicatii voluntari proiect "Voluntariatul, o punte intre etnii"

Termenul limita pentru trimiterea aplicatiilor pentru proiectul "Voluntariatul, o punte intre etnii” a fost prelungit pana joi, 2 aprilie 2015. 
Continuare

30 mar. 2015

Rezultate finale “Campanie No Hate Speech de la A la Z”

Centrul de Voluntariat Cluj Napoca a mobilizat in luna februarie 16 organizatii nonguvernamentale si 189 de voluntari, care s-au implicat in “Campania No Hate Speech de la A la Z”. Continuare

27 mar. 2015

„Voluntariatul, o punte intre etnii”, start de proiect la Cluj

Cluburi multiculturale formate din elevi romani, maghiari si romi vor fi infiintate in localitatile Floresti, Tureni si Sanpaul din judetul Cluj. Continuare

20 mar. 2015

Apel curs destinat coordonatorilor de voluntari - "Professional Volunteering "

Cursul Professional Volunteering este un curs dezvoltat in cadrul proiectului cu acelasi nume coordonat de Gemeinsam leben&lernen in Europa e.V (DE) parteneriat cu Community Service Volunteers (UK), Dobrovolnicke Centrum o.s (SZ) si Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca in cadrul programului Erasmus +, Actiunea Cheie 2, (Cooperare pentru inovare si schimb de bune practice – Parteneriate stategice).
Continuare

17 mar. 2015

CVCN cauta 8 voluntari locali pentru organizarea de activitati educationale in zona rurala

Proiectul “Voluntariatul, o punte intre etnii” are ca scop principal dezvoltarea a trei comunitati rurale ale Judetului Cluj (Floresti, Tureni si Sanpaul), prin programe educationale si actiuni comunitare ce abordeaza relatiile interetnice (toate cele trei comunitati avand un procent semnificativ de populatie de etnie roma).
Continuare