Noutati16 mai. 2014

Ce s-a intamplat la Cluj de Ziua Internationala a Voluntariatului Corporatist

Voluntari corporatisti ai companiei MDM Group, medici rezidenti si voluntari locali si internationali ai Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca si Pro Vobis au muncit impreuna, vineri, 16 mai timp de 7 ore, pentru a amenaja spatiul verde din curtea Clinicii de Psihiatrie Pediatrica din cartierul clujean Manastur.
Continuare

15 mai. 2014

SNV, ziua 4: O masa calda pentru nevoiasi si carti pentru copiii din Nepal

Clujenii de la Grupul de initiativa “O masa calda” au gatit joi pentru 110 persoane nevoiase in cadrul celei de-a patra zile a Saptamanii Natioanale a Voluntariatului organizata in oras de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca (CVCN).
Continuare

14 mai. 2014

SNV, ziua 3: Atelierul ,,Sabores"

A treia zi a Saptamanii Nationala a Voluntariatului a adus o parte din misterele Spaniei direct la Cluj-Napoca.
Continuare

08 mai. 2014

Apel pentru organizatii neguvernamentale interesate de cresterea calitatii muncii cu voluntarii

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca impreuna cu partenerii proiectului, anunta deschiderea inscrierilor pentru participarea in cadrul proiectului “Managementul voluntarilor de la A la Z”.

Scopul proiectului este cresterea calitatii muncii cu voluntarii a 16 organizatii neguvernamentale din Romania prin activitati de formare, consultanta, job shadowing si organizarea de actiuni comunitare.
Continuare

07 mai. 2014

Saptamana Nationala a Voluntariatului la Cluj-Napoca editia a XIIIa (12-18 mai 2014)

Recreeaza-te prin voluntariat!
Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca anunta cea de-a treisprezecea editie a SAPTAMANII NATIONALE A VOLUNTARIATULUI LA CLUJ-NAPOCA. SNV se va desfasura in perioada 12-18 mai 2014
Continuare