Noutati29 mai. 2012

Serviciul European de Voluntariat – o oportunitate de invatare -cafenea publica-

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca va invita sa participati in data de 06 iunie 2012 la un eveniment cu si despre voluntari internationali. Evenimentul va avea loc la sediul Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca str. Virgil Fulicea nr. 1 ap. 1 Cluj-Napoca, intre orele 10.00-16.00. Continuare

21 mai. 2012

VOLUNTEXPO, targul unde clujenii pot afla ce oferte de voluntariat exista la Cluj

Clujenii si mass media pot sa afle ce oferte de voluntariat exista la Cluj in Piata Muzeului –zona strazii Deleu, acolo unde 20 de organizatii din oras participa luni, 21 mai, pana la ora 18.00, la VOLUNTEXPO, eveniment organizat de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca (CVCN) in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului.
Continuare

18 mai. 2012

Evenimentul "Reading Garden" este amanat datorita vremii nefavorabile

Evenimentul "Reading Garden" din aceasta dupa-masa este amanat datorita vremii! Subliniem ca evenimentul este amanat nu anulat complet, urmand sa anuntam in cursul saptamanii viitoare ziua exacta in care acesta se va derula!

READING GARDEN - eveniment gazduit de catre Gradina Botanica „Alexandru Borza”din cadrul Universitatii Babes Bolyai. „Gradina Literara” incearca sa aduca impreuna oameni care impartasesc o pasiune comuna: literatura! Scopul evenimentului este de a oferi clujenilor contextul in care sa gaseasca inspiratie pentru a scrie dar si pentru a descoperi o abordare noua a literaturii si poeziei.
 
Continuare

18 mai. 2012

TROC DE ABILITATI, LA SNV: Un tricou poate fi impaturat in 5 secunde, iar din cutiile de lapte se fac portmonee

 Un tricou poate fi impaturat in 5 secunde, iar din ambalajele de lapte se pot confectiona portmonee. Cum? Voluntarii Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca (CVCN) cunosc cele mai bune metode.

Ei si-au demonstrat abilitatile in cadrul evenimentului SHARE SKILLS organizat joi seara in cafeneaua Up Town Art Cafe de CVCN, in cadrul celei de-a patra zi din Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV).
Continuare

17 mai. 2012

Parada voluntarilor a inveselit centrul Clujului

“NU TE FACE CA PLOUA, FII VOLUNTAR!” - acesta a fost sloganul PARADEI VOLUNTARILOR care a avut loc miercuri dupa amiaza prin centrul Clujului in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului organizata de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca.

Continuare

16 mai. 2012

Picturi gigant realizate de peste 100 de clujeni de Saptamana Nationala a Voluntariatului

103 clujeni de toate varstele s-au implicat marti, 15 mai, in realizarea a trei picturi uriase, cu dimensiuni de 2,5 m pe 1,25 m, pentru a promova voluntariatul si cetatenia activa, in cadrul editiei a 11-a a Saptamanii Nationale a Voluntariatului (SNV), organizata la Cluj de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca (CVCN).


Continuare

15 mai. 2012

Statuile din Cluj-Napoca poarta fulare si caciuli realizate de tineri si varstnici

Sapte statui din Cluj-Napoca poarta de marti fulare si caciuli realizate de tineri si varstnici, in cadrul evenimentului “Old krafts, new arts” care face parte din Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV), editia a 11-a, organizata de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca (CVCN). Continuare

07 mai. 2012

Saptamana Nationala a Voluntariatului la Cluj (14-21 mai)

Voluntariatul nu e o poveste.
Voluntariatul e de povestit!
 
Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca anunta in perioada 14-21 mai 2012 cea de-a unsprezecea editie a
SAPTAMANII NATIONALE A VOLUNTARIATULUI LA CLUJ-NAPOCA
SNV este un eveniment national anual, menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si cat mai multi voluntari care sa contribuie la dezvoltarea comunitatilor lor si sa atraga sprijinul celorlalti pentru activitatea voluntarilor si recunoasterea meritelor acestora.
 
Continuare

02 mai. 2012

CVCN sustine Gala "Go Free Awards"

„Go Free – Asociatia pentru Sprijinirea Societatii Civile” anunta cea de-a doua editie a Galei„Go Free Awards”. Lansat in 2011, proiectul a avut ca tinta recunoasterea tinerelor talente din mediul academic clujean si promovarea lor in societate ca adevarate modele de urmat. Go Free Awards 2012 aduce in plus, fata de prima editie, accentul pe participare publica si pe contributii ale studentilor si profesorilor din Universitatea Babes-Bolyai in comunitatea locala. Continuare

01 mai. 2012

Voluntarii CVCN au gatit pentru 100 de persoane fara adapost de Ziua Solidaritatii Intergenerationale

15 voluntari - tineri, adulti si varstnici ai Centrului de Voluntariat Cluj Napoca (CVCN) au gatit duminica dimineata masa de pranz pentru cei 100 de beneficiari ai Centrului pentru persoane fara adapost, gestionat de catre Prison Fellowship Romania.
Continuare