Noutati27 nov. 2012

Bijuterii handmade din materiale reciclate

Sambata 24 noiembrie intre orele 15.00 si 19.00, 5 voluntari internationali ai Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca au participat activ la Bazarul de Craciun organizat de catre Centrul Educational Comunitar Waldorf „Zenit”, centru in care doi dintre voluntari desfasoara activitati zilnice din luna octombrie.
Continuare

21 nov. 2012

Anunt internship CVCN

 Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca cauta un intern pentru un program de internship ce va avea loc in perioada ianuarie-mai 2013. 

Continuare

09 nov. 2012

CVCN a sarbatorit Ziua Internationala Impotriva Discriminarii

In data de 9 noiembrie se marcheaza Ziua Internationala Impotriva Discriminarii de orice fel, o oportunitate potrivita pentru a aduce in atentia publicului larg consecintele si impactul discriminarii in viata de zi cu zi a diverselor grupuri defavorizate. Cu aceasta ocazie Centrul de Voluntariat Cluj Napoca (CVCN) impreuna cu voluntarii sai internationali a organizat un atelier de discutii pe tematica discriminarii.
Continuare

06 nov. 2012

Noutati proiect "You(th) redefine culture"

 In data de 23 octombrie un lucru special si interesant s-a intamplat intr-unul din multele apartamente de pe strada Titulescu din Cluj: a fost organizata prima cina festiva internationala gazduita de 8 voluntari inventivi, isteti si cu siguranta frumosi si creativi.
Continuare