Noutati20 iun. 2011

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca - partener Barcamp Volunteq v1.0

Peste 85 de organizatii interesate si/sau implicate in SEV, mentori si voluntari se vor intalni in perioada 23-26 iulie 2011 in Oradea la BarCamp Volunteq v1.0.
Continuare

17 iun. 2011

Traficul de copii, o problema in dezbatere publica

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca va invita la o prezentare despre traficul de copii.Impreuna cu reprezentanti ai Centrului Regional Cluj-Napoca din cadrul Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane vom explora fenomenul si vom identifica principalele caracteristici ale acestuia in tara noastra.
Continuare

13 iun. 2011

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca a participat la seminarul JEDI

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca a participat in perioada 6-10 iunie 2011 la seminarul JEDI din cadrul proiectului Jeunesse Europe Dijon care a avut loc in Dijon, Franta. La acest seminar au participat 11 reprezentati din 6 orase infratite cu Dijon (Cluj-Napoca, Meinz, Opole, Pecs, Skopje) din 6 tari (Romania, Germania, Macedonia, Polonia, Ungaria si Marea Britanie) si 9 reprezentati ai unor organizatii locale din Dijon. Scopul acestei acestui seminar a fost acela de a stabili contacte si creea parteneriate intre organizatiile si institutiile participante.
Continuare