Noutati18 mai. 2011

CVCN si Ziua ZEN - Ziua Educatiei Non-formale

“Invatarea este eficienta si rapida atunci cand este participativa!”

Centrul de Voluntariat Cluj Napoca va invita la Ziua ZEN (Ziua Educatiei Nonformale) sa descoperim impreuna ce inseamna educatia nonformala, care sunt avantajele sale si cum poate fi ea folosita in practica.

Evenimentul va avea loc in data de 20 mai 2011 in Piata Muzeului, Cluj-Napoca intre orele 10:00-17:00.
Continuare

13 mai. 2011

Zeci de lampioane zburatoare lansate spre cer de voluntari aseara in Parcul Central

Atmosfera feerica aseara, in Parcul Central, unde voluntari internaționali ai Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca au lansat spre cer zeci de lampioane zburatoare, spre bucuria celor care s-au aflat la plimbare pe alei. De altfel, locul a fost impanzit de lampioane cu care au fost impodobiți copacii si de lumanari.

Lanternele zburatoare au urcat pana la peste 1.000 de metri deasupra orasului si au transmis clujenilor mesajul ca atata vreme cat exista oameni gata sa-si ajute benevol semenii, neasteptand in schimb beneficii materiale, exista si speranta.
 
Continuare

11 mai. 2011

Voluntarii CVCN au construit adaposturi pentru canii fara stapan si au organizat un eveniment ecologic in Parcul Central

Echipa de voluntari a Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca (CVCN) a construit 3 tarcuri si 15 custi pentru cainii avuti in grija de “Asociatia Trei Frati Patati” din Turda, in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului (SNV). 
Continuare

10 mai. 2011

Parada voluntarilor

“Ofera-te voluntar!”, “Schimba ceva!”, “Ajutorul tau e pretios!"
Continuare

09 mai. 2011

Peste 1.000 de clujeni au venit la VOLUNTEXPO pentru a afla ce oferte de voluntariat exista la Cluj

Peste 1.000 de clujeni de toate varstele, in special tineri, s-au oprit astazi in Piata Muzeului pentru a afla de la 28 de organizatii din oras ce pot face ca voluntari in Cluj si in alte orase europene.
 
Continuare

06 mai. 2011

S-a incheiat proiectul “Bring out the child in you!

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca anunta finalizarea proiectului SEV “Bring out the child in you!” implementat in perioada februarie 2010 – mai 2011. Proiectul a gazduit pe o perioada de 10 luni (mai 2010 – martie 2011) 4 voluntari din 4 tari diferite: Marianna Rosa (Italia), Leyla Ozen (Germania), Murat Yildiz (Turcia) si Tom Verchik (Israel).
Continuare