Noutati20 iul. 2010

Biblioteca Vie, editia I

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca organizeaza “Biblioteca Vie”. Evenimentul va avea loc in Piata Muzeului in data de 29 iulie intre orele 16.00-20.00

BIBLIOTECA VIE este o activitate ce isi propune sa atraga atentia asupra acceptarii diversitatii umane pentru ca diferentele dintre oameni nu sunt valorificate ca fiind resurse ci din contra aceste diferente duc la etichetare, crearea sau intarirea prejudecatilor, care in cele din urma duc la discriminare, suspiciune si excludere. De aceea credem ca valorificarea diferentelor dintre oameni poate sa aduca o schimbare pozitiva in randul acestora.
Continuare

01 iul. 2010

Proiectie de film in Zorki off the Record

Joi 8 iulie 2010, de la ora 20.00 Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca va invita in Zorkii off the Record (Str. I. Ratiu nr 10 pe colt) la o proiectie de film.
Continuare

01 iul. 2010

SUNT O CARTE VIE! Living Library Biblioteca Vie

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca lanseaza un apel de participare la “Biblioteca Vie”, un eveniment desfasurat in cadrul proiectului international “Invata de la TV (Tineri Voluntari)!”, finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune.

In acest sens, cautam “Carti vii” pentru “Biblioteca Vie”! O CARTE VIE este de fapt o persoana care se pune la dispozitia “cititorilor” pentru a impartasi experienta sa de viata, in special legata un aspect care in general antreneaza stereotipuri, prejudecati, atitudini discriminatorii, de exemplu: persoana cu dizabilitate, fost detinut, protestant, musulmat, rom, nevazator, dansatoare, etc.
Continuare