Evenimente anuale

Gala de Decernare a Premiilor pentru Implicare in Comunitate

Organizata in fiecare an pe 5 decembrie - Ziua Internationala a Voluntarilor, este evenimentul prin care Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca atrage atentia intregii comunitati asupra importantei si valorii voluntariatului si spune un “multumesc” voluntarilor din comunitatea locala.
 

Saptamana Nationala a Voluntariatului la Cluj-Napoca (SNV)

Incepand cu anul 2002, in fiecare primavara Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca organizeaza Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV), eveniment ce urmareste promovarea responsabilitatii civice si sociale prin actiuni concrete de voluntariat, targuri de oferte de voluntariat, evenimente publice de sustinere a valorii voluntariatului in comunitatea noastra. Mai multe informatii despre Saptamana Nationala a Voluntariatului la nivel national gasiti aici.


Ghidul oportunitatilor de voluntariat din Cluj-Napoca

"Ghidul oportunitaţilor de voluntariat din Cluj Napoca" este o publicatie menita sa vina in sprijinul persoanelor interesate de activitati de voluntariat, dar si a institutiilor publice si a organizatiilor neguvernamentale, interesate sa lucreze cu voluntari. Aceasta publicatie, reprezinta principalul instrument in orientarea, pe termen lung, a persoanelor interesate de voluntariat, spre activitaţile derulate in folosul comunitaţii clujene. Prima editie a aparut in 2004, a doua in 2006-2007 iar a treia in 2010-2011.

Ghidul Oportunitatilor de Voluntariat din Cluj-Napoca 2005 (varinata PDF)
Ghidul Oportunitatilor de Voluntariat din Cluj-Napoca 2006-2007 (varianta PDF
Ghidul Oportunitatilor de Voluntariat din Cluj-Napoca 2010-2011 (varinata PDF)
Ghidul Oportunitatilor de Voluntariat din Cluj-Napoca 2010-2011 (varianta flash)